Wijnand van Duinen nieuwe huisarts in opleiding

Mijn naam is Wijnand van Duinen. Sinds 1 september 2017 ben ik werkzaam in deze huisartsenpraktijk, zowel in Grootegast als in Opende. Ik ben huisarts-in-opleiding bij dokter Peels en bezig met het laatste jaar van de opleiding. In september 2018 hoop ik officieel geregistreerd te worden als huisarts en ga ik in principe weer elders werken. Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdagochtend, woensdag en 1x per 2 weken op vrijdag.

U kunt met alle vragen bij mij terecht, ik ben namelijk al arts sinds het afronden van de geneeskundeopleiding in 2013. Wat ik (nog) niet kan behandelen zal ik  overleggen met dokter Peels of een andere huisarts. Na de geneeskundeopleiding heb ik enkele jaren in het Martiniziekenhuis gewerkt op de afdelingen Cardiologie en Longziekten. Verder heb ik het eerste gedeelte van de huisartsopleiding gewerkt in gezondheidscentrum Lewenborg, in Stad dus.