Doktersdienst Groningen

Heeft u buiten kantoortijden met spoed medische hulp nodig? Bel 0900-9229!

Kan deze hulp niet worden uitgesteld tot de volgende dag? Neem dan contact op met Doktersdienst Groningen: 0900-9229 (€ 0,10 per minuut.

Indien u belt met een pre-paid telefoon kunnen de kosten voor het bellen aanmerkelijk hoger zijn. Gesprekken worden opgenomen). Bel altijd eerst met Doktersdienst Groningen. Wij helpen u graag maar kom nooit zonder overleg naar een huisartsenspoedpost!

  1. Als u nummerweergave heeft uitgeschakeld op uw telefoon en u kunt uzelf in noodsituaties niet verstaanbaar maken, kunnen wij uw gegevens niet achterhalen om u hulp te bieden.

Wat is spoed?
Doktersdienst Groningen is bestemd voor spoedgevallen. Een spoedgeval is medische hulp die niet kan worden uitgesteld tot de volgende dag. Dit betekent dat u bij ons niet terecht kunt voor herhalingsrecepten of een doosje pijnstillers. Zorg dat u altijd voldoende medicijnen heeft om de nacht, het weekend of de feestdagen mee door te komen. Bij spoed wordt u direct met de spoedassistente doorgeschakeld, in de overige gevallen wordt u binnen 30 minuten door een assistente teruggebeld.