Afscheid Huisarts Timens

 

Beste mensen,

De afgelopen 6 jaar heb ik met veel plezier als huisarts gewerkt in Grootegast. Tijdens mijn opleiding heb ik in de huisartspraktijk in Schoonoord gewerkt en altijd gehoopt daar nog eens terug te keren. Er was daar een vacature voor een huisarts en ik zal daar aan de slag gaan.

3 januari 2020 zal mijn laatste werkdag zijn in Grootegast. Dokter Hanewinkel en dokter Brandsma zullen mij vervangen, de zorg voor u als patiënt zal dus gewoon doorgaan.

Mocht u behoefte hebben om mij persoonlijk gedag te zeggen, dan is hiervoor de mogelijkheid op vrijdag 3 januari tussen 16:00 en 17:00 in de praktijk in Grootegast. Mocht u dan niet kunnen komen, dan kunt u een persoonlijke boodschap afgeven bij de assistente aan de balie.

Velen van u hebben de afgelopen 6 jaar mijn spreekuren bezocht of ik ben bij u thuis geweest.
Ik wil u allen hartelijk bedanken voor het door u in mij gestelde vertrouwen. Het ga u allen goed!

Hartelijke groet,
Berber Timens, huisarts